Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #3425

  Stoer Toeval is een energieke rock-pop coverband met genoeg ervaring en jeugdige passie om ieder podium te ‘rocken’. We houden van energie, we houden van muziek en we zijn niet bang om het te laten zien.

  Onze roots liggen overal. Van rock tot ska, van pop tot musical. van retro tot rete-modern. Hoe we dat allemaal in een band combineren, is ook voor ons soms een verrassing. (Het zal wel iets met interpersoonlijke chemie te maken hebben.)

  Het geluid van Stoer Toeval heeft iets eigens. Down-to-earth, zonder al te veel poespas maar toch een mooi compleet geluid. Bij een optreden spettert de passie zichtbaar van de band af. Rechtstreeks de zaal in. Deze bevlogenheid en echtheid maakt de band niet alleen lekker om naar te luisteren, maar ook mooi om naar te kijken.

  De band bestaat uit:
  André Vriens, Eibert Draisma, Ronald de Laat en Frank Thijssen. Momenteel zoeken wij een opvolger van onze Front Lady.
  Eerste vereiste is uiteraard een goede stem, maar om te schitteren op het stoere podium vragen we ook Looks&Moves, lef, energie, en de mentale kracht en weerbaarheid om wekelijks op woensdag in het Noord-Brabantse Best 4 muzikale mannen te kunnen temmen.

  Heb jij wat ervoor nodig is om onze nieuwe Front Lady te worden
  Meldt je dan aan op info@stoertoeval.com en/of telefoon: +31 (0)6 10 93 89 38

  http://youtu.be/3JcQ2E8xjdQ
  http://www.stoertoeval.com
  http://www.facebook.com/stoertoeval
  http://www.youtube.com/stoertoeval

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.