Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6559

  Span Crank – dé coverbandsensatie van Nederland – is per direct op zoek naar een 3e vocalist (v).
  Span Crank is dé sensatie in de Nederlandse coverband scene. Met een zeer allround repertoire met altijd de recente dansbare nummers weet Span Crank een beleving neer te zetten die het publiek niet snel zal vergeten. Aan die nummers geven wij een eigen draai waardoor dat echte crank gevoel ontstaat. Naast een spetterende blazerssectie zorgen de zanger en de zangeres daarnaast voor een vocaal en muzikaal feestje. Ter uitbreiding van die zangsectie zijn we dan ook per direct op zoek naar een 3e vocalist!
  Dus ben jij die ervaren zangeres, 30+, direct inzetbaar, enthousiast en weet je het publiek helemaal mee te nemen en er samen met de band een onvergetelijke avond van te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Span Crank komt uit Noord-Holland, repeteert in de omgeving van Amsterdam en heeft een eigen manager die o.a. verantwoordelijk is voor het binnenhalen van optredens.
  Heb je interesse, ben je in het bezit van eigen vervoer en ben je in staat om het repertoire van Span Crank vlot eigen te maken, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via lisenka@spancrank.nl! We vragen minimaal een audio bestand met foto. Mocht je een filmpje kunnen sturen, dan zien we deze natuurlijk heel graag tegemoet.

  Voor meer informatie over Span Crank, check onze website: http://www.spancrank.nl

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.