Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #8187
  PeterB
  Spectator

  Soulmachine speelt al jaren onvervalste soul op de betere podia in heel Nederland. Met een bezetting van drie blazers, drums, gitaar, keys, bas en twee zangeressen komen we tenminste één en misschien wel twee zangers tekort. De zanger die wij zoeken heeft de Soul in zijn stem en in zijn lijf. Hij zingt zijn songs met passie en vuur, maar kan ook in de backing zijn mannetje staan als een van onze topzangeressen de lead heeft. Hij is ervaren en weet het publiek te boeien met zijn stem en performance.
  Wij spelen de grootste hits uit de Soul en ook disco, van Otis tot Tina, van Tower of power tot Earth Wind & Fire en Incognito.
  We repeteren iedere 14 dagen op donderdagavond in Amsterdam Noord.
  Onze gemiddelde leeftijd ligt boven de 50. Je komt in een band met zeer ervaren muzikanten en zangeressen, waar lol en muzikaliteit bovenaan staan. Waar wij spelen gaat altijd het dak eraf. Soulmachine wordt door het publiek ervaren als een belevenis en onze bezetting verdient aanvulling met een sterke mannelijke soulzanger. Lijkt het je wat? Meld je aan, dan maken we snel kennis.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.