Tagged: 

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #6984
  ArnanSamson
  Spectator

  Voor de formatie van een nieuwe heldengroep voor de 6-12 doelgroep zoeken we allround, professionele, opgeleide zangers/acteurs. (jongens en meiden, 18-24 jaar, van diverse afkomst)
  Jongens met een donkere of lichtgetinte huidskleur (18-24 jaar). Sportief en minimaal 1m80
  Jongens met een mediterraans uiterlijk (18-24 jaar)
  Meiden met een Aziatisch of lichtgetint uiterlijk (18-24 jaar)
  De heldengroep vormt de basis van een volledig vernieuwend muzikaal concept en zal multimediaal worden ingezet.
  BazarMedia is de producent en ontwikkelt dit concept samen met toonaangevende producers waaronder Tjeerd Oosterhuis met zijn team en gerenommeerde regisseurs, waaronder Dennis Bots.
  Ben je opgeleid, kan je zingen, acteren, goed bewegen, zit performen in je bloed en ben je tussen de 18-24 jaar? geef je dan op en doe in eerste instantie online voor ons auditie.
  Een bepaalde beschikbaarheid is nu nog niet aan de orde, aangezien het startsein voor dit nieuwe concept niet vaststaat en afhankelijk zal zijn van factoren die we anno 2020/2021 niet in de hand hebben.
  Stuur je mail met CV, foto en bij voorkeur ook audio -en of bewegend materiaal naar aanmelden@bazarmedia.nl ovv ‘Helden’. Dan krijg je daarna snel verdere informatie!
  Hartelijke Groet,
  Namens het team, Arnan Samson

  #6990
  cheyenne.jy
  Spectator

  Goedeavond,
  Ik ben Cheyenne Bloem, ik ben 19 jaar en woon in Apeldoorn. De reden dat ik hier geïnteresseerd in ben is omdat ik heel erg van muziek hou. Zelf heb ik 9 jaar viool gespeeld en eigenlijk altijd keyboard en zang erbij. Daarom lijkt dit perfect voor mij. Ik heb een Aziatische afkomst ook!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.