Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #2252

  RUMOURS is een alternatieve rock/pop-band afkomstig uit Zuid-Holland en Utrecht. De band, geformeerd in 2011, bestaat uit Hans/gitaar, Jaap/drums en KJ/basgitaar en toetsen.

  Met uitsluitend eigen werk, is RUMOURS geliefd bij zowel fans als critici. In 2012 behaalde RUMOURS finaleplaatsen in verschillende bandwedstrijden, zoals de Grote Prijs van het Groene Hart en IJsselpop. Ook speelde RUMOURS begin 2013 tijdens het 30×20 festival van Pinguin Radio op het hoofdpodium van Paradiso.

  De muziek van RUMOURS bevindt zich in de driehoek rock, pop en alternatieve muziek. Door de verschillende muzikale wortels van de band ontstaat een geheel eigen geluid. Door het combineren van verschillende invloeden, van Britse indie tot Amerikaanse grunge, en van klassieke Bach tot stevige hardrock of dampende elektro, slaagt RUMOURS erin nummers te brengen die je niet uit je hoofd krijgt.

  In 2013 bracht de band haar eerste EP “on the outside” uit, te beluisteren op de website http://www.rumoursmusic.nl

  Wegens het vertrek van onze zangeres zijn we met spoed op zoek naar een creatieve, enthousiaste zanger(es) met een goede, gevarieerde stem en een goede performance. We repeteren op donderdagavond in Reeuwijk.

  #2604
  Hans
  Member

  Hallo Hans

  Mijn naam is (ook) Hans, man van 45 jaar en ik kom uit Den Haag.
  Jullie ad. en site spreken mij aan, derhalve hoop ik dat jullie nog op zoek zijn naar een zanger.
  De muziek spreekt me aan vanwege de interpretatiemogelijkheden. Mijn smaak bevindt zich in sferen van musici als Cure/Floyd/Archive/Springsteen, en wat muziek betreft denk ik dat het snor zit.
  Wat betreft mijn competentie als zanger: ik wil me kunnen inleven en uitleven in muziek, (beheerst) mezelf kunnen geven. En met wat ik heb gehoord van jullie zou dit mij deze kans kunnen bieden.
  Mijn ervaring alleen is beperkt. Ik oefen thuis veel met begeleidend gitaar, maar met podiumervaring ben ik niet zo rijkelijk bedeeld.
  Wel weet ik, dat als de klick er is, dat ik er voor wil gaan: met plezier, inspiratie en loads of ideëen.
  Ik hoop spoedig te horen!
  Mvg, Hans

  #2656
  Shno
  Member

  Hi Hans,

  Wat is gemiddelde leeftijd van jullie band?

  Hoor het graag.
  Shno

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.