Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6758

  Open audities Chosen Gospel Choir – 8 juli – Zwanensingel 1 Vlaardingen

  Is zingen je passie? Mag God je zangtalent gebruiken om mensen te raken met zijn Liefde?
  Ben je toe aan een nieuwe stap?

  Na de zomer begint Chosen Gospel Choir met het instuderen van nieuw repertoire en we zoeken nieuwe mensen om dat mee te doen!
  Beschik jij over een goede en ervaren zangstem? Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van zang, podiumhouding en uitstraling?
  Dan is dit de kans en hèt moment om de stap te zetten! Op 8 juli houden we een open auditiemiddag – er is plaats voor alle stemgroepen!
  Mail je naam, zangervaring en motivatie, liefst met geluidsopname naar info@chosen-gospelchoir.nl ; je ontvangt dan zsm een uitnodiging en tijdstip!

  Chosen Gospel Choir
  Muziek met een boodschap, optredens met impact! Chosen Gospel Choir is een semi-professioneel, energieke black gospelkoor. Het staat onder leiding van de bevlogen Vladimir Pairel.
  Het koor brengt op onderscheidende wijze black gospelmuziek, met uitstapjes naar praise and worship muziek. Energieke nummers worden afgewisseld met prachtige ballads.
  Op onze website kun je nog veel meer lezen over wie we zijn en wat we doen. Kijk snel op http://www.chosen-gospelchoir.nl

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.