Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4297

  Ter versterking van ons vocalisten-team zoeken we een allround-zanger die snapt wat entertainment is en zich helemaal thuis voelt op een podium. Interesse in vele muziekstijlen is gewenst, maar we zoeken in het bijzonder iemand voor het pop-genre. Al onze vocalisten zingen solo en duetten en worden bij elkaar ingezet als backing.

  Het Nijmeegs Amusements Orkest (NAO) is een 24-koppige bigband-formatie aangevuld met fluiten en klarinetten. We werken samen met meerdere vocalisten die in wisselende samenstelling op projectbasis met ons optreden. Het NAO staat garant voor een hoog muzikaal niveau en verzorgt jaarlijks verschillende grote en kleine optredens, maar het hoogtepunt van het jaar is toch wel onze theatershow (ieder jaar in november).

  Aangezien we een amateur-orkest zijn staat er geen financiële vergoeding tegenover. Maar lijkt het je een uitdaging om te zingen met een groot orkest, samen te werken met ons geroutineerde vocalisten-team en hou je van variatie én kwaliteit, dan ben je bij ons op de juiste plek.

  Graag verwijzen we je voor meer informatie naar onze website en facebook-pagina: http://www.nijmeegsamusementsorkest.nl en http://www.facebook.com/NijmeegsAmusementsOrkest/

  Hebben we je interesse gewekt en ben jij de zanger die wij nog missen, neem dan snel contact met ons op via: info@nijmeegsamusementsorkest.nl of 06-51611462.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.