Tagged: ,

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #3729

  Muziektheater Capriccio’97 uit Borne Overijssel is een gezellig theaterkoor dat regelmatig optredens verzorgt in grotere en kleine theaterzalen, bij evenementen of in verzorgingstehuizen. Een optreden is soms een grote productie die enkele dagen achtereen wordt opgevoerd, maar kan ook een theatershow op maat zijn, bestaande uit diverse muzikale blokken met musical- of operettemuziek of muziek met een bepaald thema zoals bijvoorbeeld Kerst- of volksmuziek.

  Er staan alweer diverse optredens op de agenda die geheel naar wens van de aanvragers worden gevuld met themamuziek of met muziek uit “De Jantjes” , “The musical world of Walt Disney” , “Im weissen Rössl” of “Der Zigeunerbaron”.

  Om nog meer keuze te kunnen bieden, is het koor samen met artistiek leider, Anja Lankamp hard aan het studeren om het repertoire uit te breiden.

  Momenteel wordt gewerkt aan de songmusical “Les Misérables” met overbekende liedjes als “Hoor je’t zingen op de straat”, “Aan het eind van de dag” en “Mijn droom”. Ook wordt een eigen verhaal geschreven dat in de vorm van een toneelstuk wordt opgevoerd, met muzikale omlijsting van vele bekende liedjes zoals bijvoorbeeld “Als de rook om je hoofd is verdwenen”, “Malle Babbe” en “‘t Is weer voorbij die mooie zomer”.

  Om dit alles op een mooie manier ten tonele te kunnen brengen, is Muziektheater Capriccio’97 op zoek naar nieuwe koorleden. Dus lijkt het u leuk om te zingen én toneel te spelen, op welk niveau dan ook, kom dan gauw met ons kennismaken.

  Wij zijn elke woensdagavond te vinden in het Kulturhus Borne waar wij repeteren van 20.00 – 22.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website http://www.capriccio97.nl.

  Wij hopen van harte u binnenkort welkom te mogen heten!

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.