Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #4219
  Loes Pronk
  Member

  Hoi! We spelen jazzy, soulful, loungy house. Muziek die perfect past op loungy zomerse zondagmiddagen op het terras van een beachclub, maar die net zo makkelijk de juiste sfeer brengt op bijvoorbeeld productpresentaties van bedrijven, festivals, enzovoort. Muziek, dus, van deze tijd, maar met goeie invloeden uit het verleden. Dansbaar, met jazzy harmonieën en solo’s, en soulfulle zang. We hebben bijna genoeg repertoire om een middag of een avond te vullen. En dat zijn we dan ook van plan regelmatig te gaan doen. We doen dit voor de fun, maar we willen wel profi overkomen. We spelen dan ook allemaal op gevorderd niveau. Nu nog covers, maar we willen ook eigen werk gaan opnemen en releasen. We repeteren 1 x / 2 weken in Amsterdam. Onze leeftijden liggen tussen de 28 en de 40 jaar. Als jij bandervaring hebt en een teamplayer bent, laat ons dan gauw wat van je horen!

  #4225
  Marilyn
  Member

  Beste Loes,

  Ik heb jou advertentie gelezen en het spreekt mij wel aan,ik zou graag meer willen weten.Ik ben zangeres met ervaring,soulfull is mijn ding, heb 18jaar bij de groep Boney M gezongen,verder heb ik aan de Sound Mix show van Henny Huisman meegedaan.Verder heb ik
  ervaring met live band en wil graag verder met mijn carriére doorgaan,voor mij is ook altijd fun geweest op de bühne,ook mijn brood geweest maar tegenwoordig is het moeilijk geworden.Ik vind dat men toch niet altijd aan t geld moet denken,maar eerst lekker gezellig muziek moet kunnen maken,geld komt op den duur.

  Nou genoeg gebabbeld 😄

  Ik hoor graag van jou,je kunt mij bellen 06-41108867.of een mail marilynscharbaai54@msn.com
  Groetjes,
  Marilyn.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.