Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #5927
  YvesVroemen
  Spectator

  Koor Aan De Amstel is een jong Amsterdams Popkoor bestaande uit een groeiende menigte van 18 zangers en zangeressen. We zingen driestemmige (vanaf de jaren 70 tot hedendaagse) popmuziek.

  We zoeken diverse Lead zangeressen (Sopraan en Alt) die ons koor permanent kunnen ondersteunen en onze zangers vanuit het zingen kunnen begeleiden. We hebben ambities om te groeien tot een 35+ grootte, en optredens met een combo en meezing-avonden/muziekavonden te organiseren voor grote groepen (pop)muziek liefhebbende mensen.

  De Catch? Koor Aan De Amstel is een koor voor iedereen, dus uiteindelijk moeten we een koor vormen van bekwame en minder bekwame zangers en zangeressen. Voor ons doel maakt dat niet uit, het samen plezier beleven aan muziek. Daarnaast is het voor de Lead-zangeressen mogelijk om solistische passages voor hun rol te nemen in de muziekstukken, waardoor de muziek tot een professioneel level wordt getild en we samen diverse (20+) optredens per jaar kunnen verzorgen in en rond Amsterdam.

  Ben je een zangeres, heb je een bekwame professionele zangstem en zou je ons koor kunnen helpen? Neem dan contact op.
  Dank!

  #6004
  Margreeth
  Spectator

  Dag Yves,
  Ik ben geïnteresseerd in jullie advertentie.
  Mijn email is
  margreethgerritsen@outlook.com
  Ik zie graag je reactie tegemoet,

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.