Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #2817

  Ben je op zoek naar nieuwe vocale en muzikale uitdagingen?

  Het nieuwe projectkoor Katja’s Kitchen (Rotterdam) is op zoek naar zangers, zowel vrouwen als mannen. Zowel gevorderde hobbyisten als professionals zijn welkom om auditie te doen.

  Het koor is een proefkeuken van muziekstijlen en klanken. Popsongs, liedjes van hedendaagse singer-songwriters, folk muziek, jazz, Braziliaanse en Scandinavische muziek, maar ook originele composities maken deel uit van het repertoire. Het repertoire is 3-6 stemmig en wordt zowel a cappella als met piano begeleiding uitgevoerd. Koren en zanggroepen als Rajaton, Vocal Line, Pust en How Many Sisters dienen als een grote bron van inspiratie voor Katja’s Kitchen.

  In 10-13 repetities wordt toegewerkt naar een afsluitend concert, oftewel “een kijkje in Katja’s Keuken”. Gedurende elk project word je uitgedaagd om vocaal en muzikaal te groeien! Het eerste project bestaat uit repertoire van hedendaagse singer-songwriters, o.a. Joni Mitchell, Silje Nergaard, James Taylor, Paul Simon, Rufus Wainwright en Imogen Heap.

  Katja’s Kitchen zal onder leiding staan van Katja Maria Slotte.

  Ik ben zangeres/muzikant en zangpedagoog (Authorised CVT Teacher). Met Katja’s Kitchen wil ik mijn visie over meerstemmig zang en koorklank verder ontwikkelen, en mooie muziek maken samen met een groep enthousiaste en gedreven zangers.

  Let’s start cooking! 🙂

  Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een auditie?
  Neem dan contact op per e-mail: info@completevocalcoach.com

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.