Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #3218
  Anonymous
  Inactive

  Voor onze nieuwe productie NET-WERQ, een musical geïnspireerd op de film ”Mrs Doubtfire”, zijn wij op zoek naar mannen met zangkwaliteiten. Op dit moment zijn er nog auditieplekken vrij voor mannen. Bekijk de volgende beschrijvingen, en misschien kom jij wel auditie doen voor één van de onderstaande rollen.

  KEVIN KLEIN
  Leeftijd: tussen de 35-45 jaar
  Beroep: Manager in een groot bedrijf voor huishoudartikelen
  Relatie tot andere personages: Nieuwe vriend van Natasha Bergman.

  Karaktereigenschappen: Vlot, Charmeur, Goede prater
  Stemsoort: Bariton / Tenor

  Beschrijving: Kevin Klein is 41 jaar en een succesvol manager in een groot bedrijf voor huishoudartikelen. Hij heeft jarenlang de focus gelegd op zijn carrière, en met succes. Maar dat heeft zijn tol geëist in zijn dagelijks leven. Tot op de dag van vandaag heeft hij enkel losse, korte relaties gehad, omdat zijn hoofd bij zijn werk zat. Hij is de tegenpool van Bruno in dat opzicht. Nu hij eindelijk op de positie is beland waar hij wilde zijn, begint hij een partner en relatie wel te missen. Via Schoolbank stuit hij op Natasha. Vroeger op de middelbare school konden ze het goed vinden. Zij woonde in één straat verderop, waardoor ze jarenlang samen van en naar school fietsten. Hij is benieuwd hoe het met haar is vergaan en zoekt contact. Gaandeweg het contact merkt hij dat hij het erg gezellig heeft. Als ze scheidt, gooit hij zijn charmes met succes in de strijd.

  MANFRED DE VRIES
  Leeftijd: tussen de 35 en 55 jaar
  Beroep: Privédetective
  Relatie tot andere personages: Ingehuurd door Tilly Brinckhorst, verre neef van haar.

  Karaktereigenschappen: Terughoudend, Onopvallend, Underdog
  Stemsoort: Bas / Bariton

  Beschrijving: Manfred de Vries is een privédetective van 38 jaar oud. Hij is al jaren actief als privédetective en vindt dat een heel stoer beroep, maar eigenlijk is hij zelf helemaal niet stoer. Hij past eigenlijk niet bij het beroep. Door zijn werk houdt hij niet veel tijd over voor een sociaal leven. Dat had hij sowieso niet echt, omdat hij niet echt een sociaal persoon is. HIj wordt ingehuurd door Tilly Brnonkhorst om uit te zoeken wie Q. Werty is… Uiteindelijk word hij verliefd op haar…

  TEUN BRINCKHORST
  Leeftijd: 50 tot 70 jaar jaar
  Beroep: Gepensioneerd timmerman
  Relatie tot andere personages: Vader van Natasha Bergman. Echtgenoot van Tilly Brinckhorst en grootvader van Megan, Simon, Johan en Melissa.

  Karaktereigenschappen: Rustig, Afhoudend, Nuchter
  Stemsoort: Bas / Bariton

  Beschrijving: Teun Brinckhorst is een gepensioneerd timmerman. Hij is een nuchtere man. Zijn vrouw Tilly is de druktemaker van het stel, die zich met alles en iedereen bemoeit. Teun vindt dat ze zich op hun eigen leven moet focussen en iedereen zijn eigen leven moet laten leiden. Ondanks dat Tilly de druktemaker is, laat hij zeker niet over zich heen lopen. Hij doet gewoon zijn eigen ding en laat Tilly doen wat ze zelf wilt. Teun heeft een zwak voor zijn schoonzoon Bruno.

  ARNOUD POST (speelt ook een ensemblerol)
  Leeftijd: tussen de 30 en 50 jaar
  Beroep: Theateracteur
  Relatie tot andere personages: Grootste rivaal van Bruno Bergman.

  Karaktereigenschappen: Arrogant, Zelfingenomen, Zelfverzekerd
  Stemsoort: Bariton

  Beschrijving: Arnoud Post is een veertigjarige theateracteur. Hij heeft al jaren rollen achter elkaar weten te bemachtigen en is daarmee het leven gaan leiden wat Bruno voor ogen had. Ze wonen in dezelfde regio, waardoor Arnoud en Bruno elkaar bijna bij elke auditie tegenkomen. Zeker nu er minder audities en rollen zijn, doordat het minder gaat met cultuur, komen ze elkaar elke keer tegen. Dit is een nadeel voor Bruno, omdat Arnoud door zijn jarenlange ervaring, bijna altijd de hoofdrol krijgt.
  Het enige wat hij nog niet heeft gehad is een (hoofd)rol bij Jacques Dupré. En zonder die rol is hij er toch nog niet als acteur. Een rol bij Jacques staat bovenaan de wenslijst van Arnoud.

  Interesse in één van bovenstaande rollen? Bekijk de website voor meer informatie en meldt daar ook aan via http://www.net-werq.nl.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.