Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #3210
  Emek
  Member

  Wij zijn drie muzikanten die erg gemotiveerd zijn en gas willen geven! We willen zo snel mogelijk met een zanger aan de gang, want we zijn er meer dan klaar voor! Wij spelen nu ongeveer een jaar samen en zijn in die tijd ook bezig geweest met het zoeken naar een zanger, maar dat is tot nu toe geen succes geweest. In dat half jaar hebben we vooral veel gejammed, maar nog niet echt nummers geschreven omdat we nog geen zanger hadden. Daarom is het hoog tijd voor een zanger! We kunnen alle drie aardig spelen en een sterk punt van ons is dat we goed kunnen improviseren. We spelen blues/rock wat beïnvloed is door bands uit Engeland rond de jaren 60/70. Muzikale invloeden noem ik later. Wij zijn erg vrij wat betreft ‘genres’, genres tussen aanhalingstekens omdat wij ons niet per se aan een genre willen koppelen. Ik zei dan ook blues/rock omdat het zo vaak door de menigte wordt genoemd.

  Persoonlijk:
  Drums: Zwier Jansen, 17
  Bas: Emek Kuzu, 21
  Gitaar: Glenn de Roo, 20

  Onze repetitieruimte is in Eindhoven bij onze drummer thuis, op het moment spelen we daar elke zaterdag en één dag doordeweeks, maar dat is vaak geen vaste dag. Bovendien zijn wij hier redelijk vrij in.

  Muzikale invloeden:
  Cream, Free, Humble Pie, Fleetwood Mac, Howlin’ Wolf, Otis Rush, Johnny Winter, Steve Marriott, Paul Rodgers, Mountain, Jethro Tull, Albert King, Freddy King, etc.
  Als jou persoonlijke favoriet er niet bij staat laat je dan niet demotiveren om het toch een keer met ons te proberen! Zoals eerder vermeld wij staan open voor veel dingen.

  Zang:
  Wij zijn opzoek naar een zanger die zijn stem onder controle heeft en die niet moeilijk doet om een hoge noot te halen. Daarnaast moet muziek/zingen wel een echte passie voor je zijn, zodat we kunnen merken wat JIJ wil en tot waartoe JIJ in staat bent. Tot slot laat jezelf niet teveel leiden door het genoemde, kom het gewoon een keer proberen!
  Te bereiken via: 06-34 52 41 81 of 06-30 04 45

  #3211
  Emek
  Member

  Cream, Free, Humble Pie, Fleetwood Mac, Howlin’ Wolf, Otis Rush, Johnny Winter, Steve Marriott, Paul Rodgers, Mountain, Jethro Tull, Albert King, Freddy King, The Who, Black Sabbath, Led Zeppelin, MC5, Deep Purple, Rainbow, Kiss, Judas Priest, Jimi Hendrix, The Doors, Captain Beefheart, Blind Faith, The Beatles en ga zo maar door.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.