Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4052

  Binnenkort start het zesde seizoen van Holland’s Got Talent bij RTL4! Ook dit seizoen zijn wij weer op zoek naar het beste en meest verrassende talent van Nederland. Op het grootste en leukste open podium kan iedereen zijn of haar talent laten zien aan de professionele jury.

  Herinner jij je bijvoorbeeld winnares Amira nog? Dit bijzondere talent tourt momenteel wereldwijd! Maar niet alleen Amira heeft veel aan haar deelname te danken, denk ook aan acts als: Leon Lissitza (zanger), Kid Infusion (danscrew), Liptease (band), Scott Bovelander (jongleur), Tatjana (paaldanseres), Airjay (vuurspuwer),TP4Y (girlband), Boy Looijen (rhönrad) en Zinzi & Evertjan (hand op hand acrobatiek) etc.

  Voorgaande seizoenen heeft Holland’s Got Talent al bewezen een uitstekende plek te zijn om je act in de spotlights te zetten. De mogelijkheden met licht, props en muziek zijn enorm, waardoor je een ultieme show kunt neerzetten. Het miljoenenpubliek zorgt natuurlijk voor extra bekendheid!

  Dus ben jij of ken jij hét nieuwe talent van Nederland? Dan zien wij graag de aanmeldingen en tips tegemoet. Jong of oud, alleen of in een groep? Iedereen is welkom bij Holland’s Got Talent!

  Aanmelden is mogelijk via: http://www.rtl.nl/hollandsgottalent

  Heb je vragen, tips of opmerkingen? Dan mag je een mail sturen naar: talent@bluecircle.nl

  Met een hartelijke groet,
  Team Holland’s Got Talent

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.