Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #2846
  Anita
  Member

  De band Perfect Day is inmiddels uitgegroeid tot een 6-mansformatie met leden uit Harderwijk, Zwolle, Ermelo en Heerde . Wij spelen met veel succes al op menig podium. Een van de belangrijkste ingrediënten is ons enthousiasme, waarmee we onze muziek brengen. Wij putten uit een breed repertoire, waarbij nummers van Ilse de lange, Anouk, maar ook van De Dijk, Robbie Williams,Van Morrison, Doe maar en vele anderen, uit verschillende tijdperk, voorbij komen.
  Bezetting; bassist (+ backing vocal), gitarist(solo/slag), toetsenist (tevens sax) drums (+ backing vocal), zanger, zangeres .
  Helaas helaas gaat onze zanger ermee stoppen en zoeken we een opvolger, zodat we daarna snel de buhne weer op kunnen! Wat zoeken wij in een nieuwe zanger en bandlid: solo nrs kunnen zingen, maar ook samen met zangeres duetten zingen, evt meerstemmig kunnen zingen, enthousiasme, inzet. Wat bieden wij: Ervaren bandleden, teamwork, serieus bezig zijn, maar ook gezelligheid! Naast de band hebben we allemaal ons eigen leven, dus we zijn zeker serieus, maar spelen vooral voor plezier . Een goede klik onder elkaar is ook belangrijk. Nu regelmatig een optreden, eens per maand, soms iets minder/ meer. Streven is maximaal eens per maand. Geen ambities om ieder weekend op te treden. Repetities op woensdagavond in Harderwijk. Onze leeftijden; vanaf 35 en daarboven.
  Ben jij de zanger die we zoeken en heb je interesse? Neem dan snel contact met ons op en kom een keertje langs! In september 2014 gaan we beginnen met de audities. Zie ook http://www.perfectdayband.nl of facebook zoeken op “Perfect Day Harderwijk “Aanmelden: anita@perfectdayband.nl

  https://www.youtube.com/watch?v=JXlUj6iaFKk

  #2905

  Hoi.

  Gaaf!

  IK kan alleen niet iedere woensdagavond.
  Hoe groot is dat probleem?

  #2919
  Anita
  Member

  Hoi Bram,

  Bedankt voor je reactie.
  Tja, hangt ervan af hoe dat eruit ziet. Niet iedere woensdag…maar hoe vaak dan wel? Kan je iets concreter zijn?

  Ik hoor het graag!

  Groeten, Anita ten Brinke

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.