Tagged: , ,

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6828
  WazzupSingers
  Spectator

  Heb je zangervaring en ben je nog op zoek naar een koor? Maak dan deel uit van een ontzettend gezellige en swingende gospelkoor! We zijn op dit moment op zoek naar vocalisten specifiek tussen de 18-35 jaar. Val je erbuiten? Stuur ons alsnog een bericht om je op te geven voor een auditie, wie weet! Ook mannen zijn zeer welkom. Wij oefenen 2 zaterdagen per maand vlakbij Weesperplein, Amsterdam.

  Wazzup Singers is een gemengd gospelkoor met leden tussen de 18 en 55 jaar. Wij hebben een passie voor het blackgospel muziekgenre en gerelateerde genres die daaruit voortkomen, zoals cross-overs met Soul, R&B en Pop. Wazzup Singers ontwikkelen hun zangkwaliteiten door middel van een educatief leertraject om zodoende hun ”best performance” neer te zetten als koor. Hierbij horen er natuurlijk ook optredens bij. In de afgelopen jaren hebben wij diverse bruiloften, events, festivals (Lowlands 2018!) gedaan en zijn wij diverse keren op televisie geweest. Door middel (individuele) coaching en repetities wordt het beste uit de vocalist gehaald.

  De doelstellingen van Wazzup Singers zijn:

  * Professionalisering van zangniveau en houding naar (semi)-professioneel niveau.

  * Leden de mogelijkheid bieden hun passie voor (gospel) muziek te beoefenen.

  * Artistiek en stemtechnische ontwikkeling, individueel en in koorverband.

  * Leden krijgen les van een professioneel docententeam die conservatorium geschoold is met veel praktijkervaring. Het docententeam bestaat uit Adriana Romijn, Brandon Delagraentiss en Muriel van Dinteren (@Nederlands Zang College).

  INSCHRIJVINGSFORMULIER
  http://bit.ly/wazzupsingers-auditie

  Website: https://www.facebook.com/wazzupsingers/

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.