Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4296

  Gospel & Soulkoor Faith! zingt swingende en energieke Gospel & Soulsongs van alle tijden.

  Momenteel is het merendeel van de leden tussen 15 en 35 jaar. Dat je graag zingt en een prettige stem hebt is voor ons veel belangrijker dan welke leeftijd je hebt. We hopen dat je snel met ons kennis komt maken, zodat we snel een completer, groter geluid hebben. Vooral herenstemmen zijn ontzettend welkom!!! Heb je interesse? Kom dan vrijblijvend met ons kennismaken tijdens een repetitie!

  Onze enthousiaste, bezielde ‘koor-repetitor’ is zangeres Marieke Zevenbergen, dochter van een koordirigent en liefhebber van gospel, soul en vooral: samenzang. Marieke deed ervaring op als inval-dirigente en vocal coach bij diverse koren uit haar regio en zingt in het kleinste koortje van Nederland: Pur Sang. Met Faith! heeft ze als dirigente alle kans om met het koor mee te groeien in haar dirigent-zijn.

  Kom je ons versterken? Dan heb je nu volop kans om invloed uit te oefenen op de weg die we inslaan, zoals onder andere de songkeuze. We zijn naast naar zangers en zangeressen ook op zoek naar bestuursleden.

  Wanneer?
  Op dinsdagavond tussen 20:00 en 21:30 in Zangschool Beesd.

  Lesvorm: Abonnement
  tot 21 jaar: €17,50/maand
  21 jaar of ouder: €21,18 (incl. 21% BTW)
  check it out op http://www.zangschoolbeesd.nl

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.