Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #6877
  Adin
  Spectator

  Goedlopende coverband met blazerssectie is op zoek naar een nieuwe zangeres die samen met onze zanger de leadvocalen van de band voor haar rekening wil nemen. Ervaring in het cover-circuit is gewenst.
  Gemiddeld 20-25 optredens per jaar, bruiloften, cafe’s, kermissen, etc. etc.
  Band bestaat uit professionele en semi-prof muzikanten waarvoor naast het op een goed niveau muziek maken de show en de gezelligheid ook belangrijk is. Naast de leadvocals zijn er een 3-tal muzikanten welke de backing/koorwerk voor hun rekening nemen.
  We zoeken een energieke, all-round zangeres met een professionele instelling. Repeteren doen we alleen voor nieuw repertoire waarbij de nodige thuisstudie/voorbereiding gewenst is.
  Op dit moment werken we met een invaller en we mikken erop na de zomerperiode met de nieuwe zangeres de podia te kunnen bestormen!

  Leeftijdscategorie: +/-25 tot +/-35 jaar

  #6878
  jasmijn
  Spectator

  Hoi!

  Zijn jullie nog op zoek naar een zangeres?
  Ik heb ruime zangervaring in coverbands maar ook in verschillende vocal groups.
  Ik ben 31 jaar, een (lage) alt en woonachtig in Utrecht.

  Groetjes!

  #6880

  Hoi Jasmijn en/of Adin,
  Look no further! Ik ben een professionele spontane en energieke zangeres die al ruim 20 jaar ervaring heeft in verschillende coverbands, zowel lead als backingvocalist. Ik ben in het bezit van inear, mic en alles en uiteraard van eigen vervoer. Jullie advertentie staat me aan omdat jullie een goedgevulde agenda hebben (wil naast het zangles geven meer op het podium staan) maar vooral om het feit dat ik dan samen met een zanger het podium zou delen en het gaat om semi-prof en professionele muzikanten. Ik ben op het Cons in Rdam afgestudeerd, sopraan en ik knal op het podium. Van rustige ballads tot alles eruit belten, you name it. Ik ben erg benieuwd naar jullie coverband, het repertoire en waar jullie allemaal vandaan komen! Kijk anders alvast even op; http://www.puurelisa.com Groetjes Elisa van Dolderen-Amatsahip

  #6882

  oh voor de zekerheid; elisa@puurelisa.com of 0643821688

  #6885
  Annemarie
  Spectator

  Hoi Adin,

  Ik kan niet anders dan ook reageren!
  Ik sta te popelen om met (semi) professionele muzikanten in een band muziek te maken!! Naast professioneel zangeres ben ik ook zangcoach en heb ik net de 3 jarige singer/singing teacher opleiding aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen afgerond. Ik heb ervaring met het zingen in diverse bands, alhoewel ik de laatste jaren vooral solistisch heb opgetreden. Ik mis enorm de energie van een band en vandaar dat deze advertentie mij zo aanspreekt!
  Ik ben erg enthousiast en heb een breed stembereik en zing gemakkelijk verschillende genres. Door mijn opleiding in Kopenhagen kan ik momenteel alle mogelijke effecten in nummers toepassen – distortion, growl, grunt, vocalbreaks etc. Super cool om te doen en kan niet wachten om dit te gaan toepassen!
  Ben heel benieuwd naar jullie coverband en het repertoire.
  Ik woon zelf in Rotterdam dus hopelijk zitten jullie allemaal een beetje in de buurt 🙂
  Je kan me mailen: annemariezangcoach@gmail.com of bellen:
  06-19200963
  Hoor graag van je! Groetjes, Annemarie

  #6899
  carefreesari
  Spectator

  Beste Adin,

  Jouw oproep klinkt mij als muziek in de oren. Zou je een kijkje willen nemen op Carefreesari.123website.nl ? Dat is mijn website in opbouw. Ik hoop dat je interesse hebt, dan hoor ik het graag!

  Met vriendelijke groet,

  Sheila Swerissen /Carefreesari

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.