Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6749
  CoverTheCage
  Spectator

  Wie zijn we?
  Cover The Cage is een semi professionele allround coverband en bestaat uit 7 muzikanten: Robert (vocals + acc. gitaar), Merel (vocals), Jasper (drums), Peter (bas), Daniel (elektrische gitaar), Roland (toetsen), Marius (sax).

  Het repertoire bestaat uit een mix van Pop/Rock/Dance hits uit de 70’s tot aan vandaag, die voornamelijk in medleys verwerkt zijn. We spelen energieke feestcovers en treden gemiddeld 20 tot 25 keer per jaar op door het hele land, voornamelijk op bruiloften, festivals en feesttenten. Veel lol maken en tegelijkertijd een kwalitatief goede show neerzetten is ons streven!

  Wie zoeken we?
  Onze huidige zangeres Merel heeft in goed overleg aangegeven de band binnenkort te gaan verlaten om een wereldreis te maken en zich daarna te gaan focussen op andere dingen in het leven. We zijn daarom opzoek naar een energieke, allround zangeres in de leeftijd 20-35 die echt een show op het podium neer kan zetten. We verwachten wel dat je 100% voor de band kunt gaan, combineren met andere bands/projecten blijkt soms lastig te zijn.
  Je moet bereid zijn om ca. 20-24 keer per jaar door het hele land op te treden en (twee) wekelijks op dinsdag naar onze vaste repetitieruimte te komen in Katwijk aan Zee (bij Leiden). Het bezit van eigen vervoer is een dan ook een pré.

  Word jij of ken jij de nieuwe zangeres van Cover The Cage? Stuur ons snel een bericht!

  info@coverthecage.nl
  https://www.facebook.com/coverthecage/
  http://www.coverthecage.nl

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.