Tagged: 

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #8107

  Voor een bestaande 90’s act zijn wij op zoek naar een nieuwe pool van zangers/dansers. Na twee jaar van onzekerheid gaat het nieuwe evenementen-seizoen deze zomer weer van start. Aangezien er een aantal van ons ondertussen andere bezigheden hebben, komen er plekken vrij voor nieuw (aanstormend?) talent. Wij zijn een bestaande act met een redelijk gevulde agenda, die de 90’s boybands doen herleven. We zijn op zoek naar meerdere professionele zangers/dansers om de verschillende plekken in te kunnen vullen, van verschillende stemtypen, maar de voorkeur gaat uit naar pop bariton/ pop tenor.
  Ben- of ken jij iemand die perfect bij deze oproep past? Laat diegene dan een filmpje sturen met een kort voorstelrondje, een stukje zang (a-capella) waar we kunnen horen wat zijn stemtype en bereik is en zou er een klein stukje van een simpele choreografie bij mogen? Graag via wetransfer naar: info@theboybandbattles.nl
  <at> is natuurlijk een @
  Wil je meer weten, dan vertellen we je wellicht na het kijken van het filmpje meer over de act. Zet ‘m op! Wij hebben er alvast zin in!

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.