Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6813
  Sean1975
  Spectator

  Side Effects is een goedlopende allround coverband uit Oost-Brabant, die zich voornamelijk richt op bruiloften en bedrijfsfeesten. Als allround coverband spelen we echt bijna alles: van pop/rock tot easy listening en van disco tot country, zowel Nederlandstalig als Engels.

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe zangeres, die samen met onze zanger ons repertoire voor haar rekening neemt. Gezien ons repertoire komt een sopraan of mezzosopraan het best tot haar recht. De ene keer zing je alleen, dan weer samen en soms doe je alleen wat backing vocals. Hoe dan ook, samen met onze zanger word jij het nieuwe gezicht van onze band!

  We repeteren 1x per week op dinsdagavond in Den Bosch. Mocht je niet kunnen op dinsdagavond maar wel een uitstekende kandidaat zijn, dan kunnen we in overleg op een andere dag gaan repeteren.

  Podiumervaring is natuurlijk mooi meegenomen, maar veel belangrijker vinden wij het dat je gewoon goed kunt zingen. Die ervaring krijg je bij ons namelijk vanzelf, met een sterke zanger/entertainer naast je. Verder is het van belang dat je bereid bent om vrijwel alles te zingen (dus niet te kieskeurig) en dat je het niet voor het geld doet. We treden gemiddeld 1 à 2 keer per maand op.

  Voor meer info, video- en audiofragmenten: http://www.side-effects.nl.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.