Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6854
  Caja
  Spectator

  De Musicaja Zangschool Breda is op zoek een nieuwe zangdocent. We zoeken iemand die graag met (kleine) groepen werkt, maar die ook individuele lessen kan verzorgen. Zowel docenten met Docent Muziek opleiding als docenten met (conservatorium) Zangopleiding zijn welkom om te reageren.

  Een klassieke zangachtergrond is een pré maar geen must, we zoeken vooral een enthousiaste en creatieve docent met een brede en frisse muzikale blik, die zich kan inleven in leerlingen van uiteenlopende leeftijden, muzikale voorkeuren en niveaus en die onze leerlingen kan uitdagen om hun eigen geluid te ontdekken. En… die qua uitstraling bij Musicaja past (dus kijk vooral ook op http://www.musicaja.nl).

  Vanaf april 2019 zal het in elk geval gaan om de woensdagmiddagen van ca. 14.30 tot 18.15 uur en de woensdagavonden van ca 18.15 tot 21.15 uur (in overleg kunnen we er nog extra lessen voor of achter plannen). Uitbreiding naar andere dagen is in de toekomst eventueel mogelijk.

  Voor de woensdagmiddag zoeken we iemand die les wil geven aan het kleuterkoor, aan twee zangklassen voor kinderen en aan enkele individuele leerlingen (ook volwassenen).
  Voor de woensdagavond zoeken we iemand die individuele lessen wil geven aan jongeren en volwassenen en die de cursus Stemvorming voor Beginners (volwassenen) op zich neemt. We hebben een voorkeur voor een docent die beide dagdelen op zich kan nemen, maar reageer ook gerust als je alleen in de middag of avond bent geïnteresseerd.

  Docenten die bijna of net zijn afgestudeerd worden in de eerste periode begeleid.
  Indien mogelijk werk je bij ons als ZZP-er. En anders kunnen we je uitbetalen via een verloningsbedrijf.
  Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden we je een vergoeding tussen €25,- en €35,-per uur, exclusief BTW en reiskosten tot €10,- per dag.

  Kijk op http://www.musicaja.nl voor informatie over de zangschool en stuur een mailtje naar info@musicaja.nl met je CV wanneer je interesse hebt.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.