Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #2805
  Immy
  Member

  Beste band!

  Ik zing al jaren; voor mezelf, zangles, soms optredens en wil nu de volgende stap maken naar zingen in een band. Het lijkt me leuk in een band te zingen die op feesten, evenementen en bruiloften speelt. Bij voorkeur covermuziek.

  Mijn stem past goed bij het zingen van nummers van artiesten als; Adele, Selah Sue, Christina Aguilera, Beyoncé, Whitney Houston, Mariah Carey, Rihanna.

  Omdat ik nog niet eerder in een band heb gezeten zou het fijn zijn als het een band is die niet full time actief is. Ik studeer ook, dus zie het voornamelijk als hobby, ervaring opdoen en een extra zakcentje.

  Sluit mijn vraag aan op jullie als band? Dan hoor ik graag snel van jullie!
  Ik woon zelf in Nijmegen dus het liefst in deze stad of omstreken.

  Groetjes! 
  Zangeres, 25 

  #3163

  Ben jij de nieuwe zangeres van Papa di Grazzi ?
  Na ongeveer 7 jaar Papa di Grazzi heeft onze zangeres Joanne ervoor gekozen om het rustiger aan te doen en gaat daarom na 2014 onze band verlaten. Joanne wil meer van haar vrijheid en haar kinderen genieten en wil niet langer gebonden zijn aan optredens. Leuk voor haar en de kinderen maar jammer voor ons. Echter wij respecteren haar besluit.
  Dit houdt dus in dat wij ruimte hebben voor een nieuwe zangeres en dat jíj de kans krijgt om met een van de leukste bands van Nederland op te treden!
  Ben jij die talentvolle zangeres, hou je van show en zie jij het zitten om tegen een interessante vergoeding in 1 van de populairste coverbands van Nederland (mét een goede agenda) op te treden, grijp dan nu je kans, aarzel niet en neem contact met ons op.
  Wie weet sta jij dan binnenkort op de grotere podia en feesttenten te stralen en te genieten van al hetgeen Papa di Grazzi je te bieden heeft.
  Hoor graag van je
  albertgras@topbands.nl of info@papadigrazzi.nl Bellen kan ook 0653 422 730

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.