Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #4299

  Voor muziek die ik geschreven heb zoek ik een ervaren zangeres die deze muziek van eigen tekst en zang wil voorzien. Gaat om iemand met ruime ervaring in het schrijven van teksten en zang. Geen covers. Denk aan Ane Brun, Laura Veirs, Laura Marling, Julia Stone, Melanie de Biasio. Muziek uitwerken, opnemen en dit samen uitbrengen en spelen. Eventueel aangevuld met percussionist. Op http://www.elegyn.nl staan een aantal fragmenten. Hoor graag van je. Bedankt.

  Groet-Huib van Keulen

  Website: http://www.elegyn.nl

  #4324
  Sanja
  Spectator

  Beste Huib,

  De muziek op de website klinkt super, en ik zou dan ook graag kijken of ik iets voor je kan betekenen. Kort over mij: ik heb vanaf dat ik 14 jaar was privé en groepszangles gevolgd, in (o.a. a capella) koren gezongen en in meerdere bands gezongen als lead zangeres en backing vocaliste. Niets langdurigs of officieels, maar altijd vanuit de passie en het plezier van muziekmaken. Op dit moment ben ik aan het promoveren als gedragsbioloog, en ben ik erg flexibel naast het schrijven van mijn proefschrift. Ter afwisseling zou ik daarom graag weer meer met zang willen doen.

  Ik schrijf al vanaf mijn 15de eigen teksten en begeleid mezelf op gitaar, maar een uitdaging zoals die jij biedt lijkt mij interessant en verfrissend. Mijn stemgeluid kan je horen op Youtube; zoek op Sanja – Drink Me (cover). Ik kan je, mocht je geïnteresseerd zijn, wat teksten en tracks toesturen, zowel ingezongen muziek (van een eerder project via vocalisten.nl, een soort dance-nummer) als mijn eigen nummers.

  Ik hoor graag van je!

  Vriendelijke groet,
  Sanja Antonides

  0620196859 / s.antonides@gmail.com

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.