Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #4234
  Lisette
  Spectator

  Graag wil ik mij voorstellen.
  Mijn naam is Lisette en ik ben 24 jaar oud.
  Ik ben opzoek naar een leuke en goede band met de stijlen jazzy/soul/disco/R&B die als doel optreden hebben. (Allround coverband lijkt me ook geweldig trouwens :P)
  Zelf kom ik uit zaanstad en zou graag in de buurt willen blijven, dus Noord Holland.
  Ik ben erg gedreven, doelgericht en houd van nieuwe uitdagingen.
  Ook heb ik de opleiding Artiest Muziek Uitvoerend op het ROC te Amsterdam gevolgd met veel plezier en heb ervaring met verschillende bandjes met verschillende stijlen en heb ook ervaring met meerstemmig zingen, ook in koren gezeten.
  Graag hoor ik van jullie!

  #4249

  Producer / Singer / songwriter / Rapper die R&B / Dance muziek maakt met zang en rap.
  Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland)

  Nu zoekende naar dames voor een internationale meidengroep leeftijd rond 18 jaar. In de trend van De Pussycat Dolls, Fifth Harmony en Little Mix. Muzikaal, vocaal, funky and Sexy in zang, performance en vooral in MV (music video).

  Wat vragen wij van de zangeressen:
  Engels sprekend/zingend, Zangtalent , Meerstemmig, Danservaring, Leergierig, Ambitieus, Toewijding, Discipline, Collegialiteit, Creativiteit, Zelfvertrouwen, Anticiperen, Aanpassingsvermogen, Flexibel, Doorzettingsvermogen, Energiek,Loyaal aan organisatie, Integriteit, Resultaatgericht, Betrokkenheid, Sociabiliteit, Veerkracht, Wilskracht, Humor. verzorgd en representatief.

  Songs op iTunes (en alle andere onlinestreaming) wereldwijd en videoclip incl. vlog in onze weg naar de top gegarandeerd.

  Ken je iemand met bovenstaande eigenschappen, graag deze kans melden aan diegene.

  Verdere info vraag gerust.
  Grtz Jef

  Leeftijdscategorie: tot 20 jaar
  gt@jkpent.biz

  #6561

  Hoi! Zoek je nog? Wij wel 🙂 We repeteren in Amsterdam. Zie http://www.maisontonale.com We zijn benieuwd… vr. grt., Ben.

  #8037
  Timico
  Spectator

  Hallo zangeres,

  Ik ben Gerjo, bassist, multi instrumentalist, met eigen studio en maak eigen werk. Zo heb ik nu 9 schets nrs klaar in de stijl jazz-fusion-funk. Maar ik maak ook disco en pop nrs.
  Ik heb 3 geupload naar soundcloud zodat je ze kan beluisteren.(jazz-fusion-funk*) Een ervaren goede drummer, gitarist en toetsenist zitten er al bij.
  Ik zou kunnen assisteren met melodie lijnen en teksten te bedenken voor de songs. Deze zijn er nog niet. Ook is het mogelijk om bij mij langs te komen, of ik bij jou, om dit op te gaan nemen >
  mocht je het zelf thuis kunnen opnemen; ook geweldig.
  Hier is de link waar je de nrs kan gaan beluisteren (*), even de pagina herladen wanneer de 3 tracks niet zichtbaar zijn s.v.p.

  https://soundcloud.com/timico-1

  Graag tot horens, grtn Ger

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.