Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4135

  Deze oproep is gericht aan alle koren, zangverenigingen en vocal groups die geïnteresseerd zouden kunnen zijn om mee te doen aan ‘n bijzonder evenement: Zing Jheronimus! Een korenwedstrijd waarin het erfgoed van Jheronimus Bosch wordt bezongen, door middel van speciaal daarvoor geschreven liederen.

  In het voorjaar van 2016 krijgen de kunstwerken van Jheronimus Bosch klank in de korenwedstrijd Zing Jheronimus! Koren uit de regio kunnen zich tot het einde van dit jaar aanmelden voor deelname, vertolken minimaal één van de tien liederen die door vooraanstaande kleinkunstenaars en componisten speciaal hiervoor werden geschreven en maken daarmee kans op een plek in de schijnwerpers tijdens de manifestatie Jheronimus Bosch 500. Zij zullen het erfgoed van deze wereldberoemde schilder een stem geven.

  Op zondag 21 februari 2016 vinden de voorrondes plaats, waarbij 6 koren zich kunnen plaatsen voor de finale in april. Waar u het voor doet? De eervolle taak om diverse grote evenementen tijdens het Jheronimus Bosch-jaar van muziek te voorzien.

  Aan inschrijving zijn geen kosten verbonden. Iedereen kan meedoen; jong en oud. De uiterlijke inschrijfdatum is 31 december 2015.

  Mocht je meer willen lezen over dit initiatief, de spelregels willen inzien of de liederen willen downloaden? Dat kan allemaal op onze website http://www.zingjheronimus.nl. Heb je nog vragen die onbeantwoord blijven bij het doornemen van de info, of kom je er niet uit bij het invullen van het online aanmeldformulier? Mail dan naar zingjheronimus@bosch500.nl

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.