Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #3994
  astridvriend
  Spectator

  Close harmonygroep in Amsterdam zoekt met spoed een sopraan/ hoge mezzosopraan met groot bereik en een bariton/bas.
  Het is een pré als je zelfstandig je eigen stem kunt oefenen (met bladmuziek en/of opnames). De huidige bezetting is 6 personen (3 mannen, 3 vrouwen). Repetities op donderdagavond van 20.00-22.00 uur (1x per 2 weken) onder begeleiding van een zangdocent die ook repertoire arrangeert.

  #4037
  Nadja Voigt
  Spectator

  Beste Astrid,

  Ik ben 40 jaar, woon in Rotterdam en heb na jaren voornamelijk les te geven ( zang jazz en pop ) in mijn eigen praktijk erg veel zin, om weer zelf te zingen in een leuk ensemble.Ik ben een (hoge) sopraan, heb veel ervaring met koor en ensemble zang en ben gek op b.v. The New York Voices en Take Six.
  Ik hoor graag of jullie nog steeds mensen zoeken en wat de mogelijkheden zijn. Ook zou ik graag willen weten, wie de zangdocent is, die jullie begeleid en wat voor soort repertoire jullie zingen.

  Ik verheug me op jouw antwoord!
  Met vriendelijke groet,
  Nadja Voigt

  #4071
  astridvriend
  Spectator

  Beste Nadja,

  Hartelijk dank voor je reactie. We zijn inderdaad nog op zoek naar een sopraan.
  Ons repertoire sluit wellicht aan bij jouw belangstelling.
  Wij zijn enthousiaste gevorderde amateurs en repeteren olv Heleen Karsdorp bij het muziekpakhuis in Amsterdam. Ik weet niet of jij als professional een amateurgroep zoekt. Je kan rechtstreeks contact met Heleen opnemen via het Muziekpakhuis Amsterdam als je meer wilt horen over onze groep en evt. 3x met ons repeteren waarna we kunnen beoordelen of we bij elkaar passen.
  Ik hoop je te ontmoeten.
  Hartelijke groet,

  Astrid

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.