Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #2902

  Capriccio ’97 is een gezellig en dynamisch theaterkoor bestaande uit een club enthousiaste leden. Met enige regelmaat brengt Capriccio’97 een productie in de vorm van een musical of operette”>operette. Maar ook treden wij op bij festivals en bijzondere gelegenheden.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?
  Omdat het voor bewoners van verzorgingstehuizen nu eenmaal moeilijk is om een theater te bezoeken, brengt Capriccio’97 de show naar u toe! Het repertoire, datum en duur van een optreden kunt u zelf bepalen. U hebt daarbij de keuze uit diverse musicals zoals „De Jantjes“ of „Disney“, of operettes zoals „Der Zigeunerbaron“ of „Im Weißen Rössl“. Ook kunnen wij een thema-avond verzorgen met Nederlandse meezingers of kerstmuziek.

  U hoeft dan alleen nog maar te genieten van de show. Want een show ís het als theaterkoor Capriccio’97 optreedt, waarbij zowel het vocale deel als ook de regie tot in de puntjes is uitgewerkt. Tot en met de prachtige kostuums die het plaatje compleet maken.

  Ook voor de koorleden zelf is het altijd weer mooi om te zien hoe het publiek meezingt met alle bekende nummers die langskomen en geniet van de complete show die hen wordt geboden in de vorm van een „mini musical“ of „petit operette”>operette.

  Kortom meer dan genoeg reden om snel een optreden te boeken en u en uw bewoners een onvergetelijke avond te bezorgen! Bel ons op 06 48 13 47 31 of mail ons op info@capriccio97.nl

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.