Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6964

  Vocal group Moodswing, een a capella dameskwartet uit omgeving Utrecht/Amersfoort, zoekt een (mezzo)sopraan (35-55).

  Zing je in een vocal group of koor en wil je graag in een intieme setting zingen? Dan is dit je kans. Moodswing is een dynamische vocal group. Zingen in Moodswing betekent volop ruimte voor eigen inbreng, omdat we samen alles bepalen: repertoire, stijl, de inhoud van de repetities en de optredens. Je kunt dus veel bijdragen aan de koers van de groep.

  Wat vast staat, is dat we wekelijks intensief repeteren: genieten van samen muziek maken en intussen steeds beter worden. We zoeken momenteel een muzikaal leider/dirigent die ons op regelmatige basis wil begeleiden. Onze stip op de horizon is een supergoed dames a-capella kwartet, trefwoorden: strakke, spatzuivere zang, humor en een aanstekelijke performance. Qua repertoire zijn alle stijlen mogelijk, zo lang het maar vierstemmig is.

  Wat zoeken we?
  Jij bent een vrouw met lef en power, met de nodige (levens)ervaring. Je kunt thuis zelfstandig je partijen studeren. Podiumervaring is een absolute pré. Je hebt een lekkere stem, een energieke uitstraling en zin om je tanden in iets nieuws te zetten. Uiteraard heb je ervaring met a capella en zingen in een (kleine) vocal group. Je weet hoe belangrijk het is om toonvast te zijn en je eigen partij te kunnen zingen zonder dat je kunt leunen op je stemgroep. Noten studeren doe je thuis, in de repetities ligt de focus op samen muziek maken en werken aan blend, sound en performance.

  Dus….heb je een goeie zangstem, zin om wekelijks te repeteren (woensdagavond of donderdagavond) in Utrecht/Leersum en de ambitie om lekker vaak op te treden? Wil je mee bouwen aan onze groep en ben je bereid maandelijks contributie te betalen voor de muzikale (bege)leiding? Reageer dan snel! Want zonder jou kunnen we niet verder.

  Meer informatie en belangstelling via laura.koppenberg@gmail.com.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.