Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4643
  Jurgen
  Member

  The Cheesy Heroes of Music (TCHOM), een goedlopende 7-koppige coverband (leeftijd 30-45 jaar) inclusief blazerssectie is op zoek naar een veelzijdige en interactieve zanger. TCHOM brengt al 6 jaar een divers repertoire waarbij we het publiek laten bepalen welke setjes TCHOM speelt; democratie op de dansvloer noemen wij dat. Met divers bedoelen wij van Latin tot Rock en van Soul tot Schlagers (met een knipoog); bekende maar niet uitgekauwde hits. We spelen circa 25 keer per jaar door heel Nederland op allerlei soorten gelegenheden, van kroegen tot bedrijfsfeesten. Repeteren doen we twee keer per maand in Nijmegen.
  Als frontman van onze band zoeken we een entertainer met voorliefde voor interactie met het publiek. Groot stembereik vanwege ons divers repertoire is een pré. Podiumervaring is vereist. Maar bovenal zoeken we iemand die het gaaf vindt om samen een vette show neer te zetten van hoge muzikaliteit.
  Op jouw lijf geschreven? Mail naar zanger@tchom.nl en verblijd ons indien mogelijk met demomateriaal. In oktober/november plannen we een aantal informele audities in.
  We horen graag van je!
  Jürgen en Willem namens TCHOM.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.