Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #6842
  Cover Zangeres
  Spectator

  Hi Band!

  Met 10 jaar allround coverband ervaring (50 optredens per jaar) weet ik dat ik op mijn plek ben vooraan op het podium. Door de komst van onze kleine (3 jaar alweer) wil ik graag gaan minderen, denk aan gemiddeld 2 a 3 optredens per maand (semi-)professioneel en niet wekelijks repeteren. Structureel invallen bij een goed draaiende band zou ik ook super leuk vinden!

  Heeft jullie semi professionele gezellige allround coverband band een plekje vrij voor mij? Ik hoor het graag!

  Groetjes vanuit Nijmegen

  #6855
  wilgerva
  Spectator

  Hoi Zangeres,

  We zagen je advertentie op vocalisten.nl en we zijn enthousiast. Ook vanwege je uitgebreide bandervaring. Wij van the Dancefloor Hooligans (ook uit Nijmegen!) zijn namelijk op zoek naar een zangeres. Wij zijn een complete band inclusief twee blazers en spelen alleen maar dansbare nummers van de laatste twee decennia. Denk aan een vleugje funky pop, een sprankeltje soul, een toefje groovy jazz en af en toe wat R&B en hiphop. Denk aan gevulde dansvloeren, denk aan blazers die een dansje doen en denk aan pure groovy shit. Een paar nummers: Bumaye (Typhoon), Can’t stop the feeling (Justin Timberlake), Get spanish (Jeugd van Tegenwoordig), Elephants (Ruben Hein), Feel it still (Portugal the Man) en Blow me away (Alain Clark). Voor iets meer informatie kun je ook even kijken op http://www.dancefloorhooligans.nl.

  De bandleden hebben veel speelervaring opgebouwd en we hebben een aardige kaartenbak aan telefoonnummers van podia. Maar voordat we kunnen optreden moeten we nog die gave zangeres (en zanger) vinden. Hopelijk voel je je aangesproken? Graag horen we meer van je en hopelijk klikt het zodat we je uit kunnen nodigen voor een repetitie. Dan kunnen we goed proeven of we bij elkaar in de smaak vallen.

  Groeten!
  Wilger

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.